WordPress.com

Even een klein berichtje over WordPress.com. Deze site is gemaakt met de gratis software van WordPress. Ben nu een jaar bezig met deze software en ben werkelijk onder de indruk van het gebruik. Je hoeft geen eigen website te bouwen. Eigenlijk is dit een website generator. Beter nog het is eigenlijk een blog generator. Door de tientallen thema’s is er altijd een goede keus te maken. Je mag zoveel blog’s maken als je zelf wilt. Er is één editing menu voor al je blogs. Online kun je ieder bericht aanpassen, wijzigen of verwijderen.

Wanneer je een nieuw bericht wilt toevoegen hoef  je het bericht alleen een nieuwe naam te geven (voor dit bericht WordPress.com) Je voert je tekst in met eventuele foto’s. Je foto’s worden in een apart bestand opgeslagen. Je publiceert het bericht en klaar is het. Het programma zorgt verder voor het archiveren. Met een categorie kun je de berichten bij elkaar houden.

Natuurlijk moet je wel wat tijd stoppen in het uitzoeken van de vele opties. Maar dit is net zo leuk als het werken met Fischertechnik. Er is ook een volledige Nederlandse uitvoering.

Hieronder nog wat links om je eerste start te maken. Hopelijk komen er in de toekomst nog wat Fischertechnik blogs bij.

Succes

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Wordpress.com. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s